Målare från Degerfors

Mycket som händer nu verkligen. Det är nämligen som så att inte allt för länge sedan så flyttade jag lägenhet och flyttade därför in i en väldigt mycket större och som jag redan verkligen stortrivs i. Men kände faktiskt ganska direkt när jag väl hade flyttat in att, ja här kommer det att krävas en hel del arbete. Då lägenheten i sig är helt fantastisk, så är väggarna, golvet och taket inte något av dem. Därför anlitade jag först en byggfirma som kund byta golvet och taket med en mer renare och friskare och framförallt snyggare utseende. Därefter anlitade jag målare från Degerfors som utförde ett helt otroligt bra arbete genom att måla om hela lägenheten till ungefär en helvit nyans som verkligen fick hela lägenheten att skrika ”fräsch”. Just därför ville jag då också ta tillfället i akt rekommendera Original Måleri Karlskoga AB för deras helt enastående bra arbete som dem genomförde för mig som kund. Grym service, trevliga och engagerade sig verkligen i detta projektet.