Min fantastiska florist i Mörrum

Hej mina underbara följare!

Ni som följer mig vet att jag har ett stundande bröllop i juni, för er som nyligen hittat hit … jag ska gifta mig i juni och jag försöker att inte förvandlas till en bridezilla inför det haha!

Vi kommer ha ett ganska stort bröllop med drygt 200 gäster på en herrgård några mil från Mörrum, tänk vilken lyckoträff att hitta ett sådant ställe så nära där vi bor!

Det är mycket som är klart men också en hel del kvar att fixa med. Idag var jag och träffade en florist för att tillsammans ta fram en brudbukett. Å den kommer bli så fin!

Vi kommer ha ett färgtema som går i grönt och guld, så jag kommer ha ganska mycket grönt i buketten med inslag av rosa och guldband runt.

Det här är färger som kommer igen på bordsdekorationerna och där har jag bett samma florist att ta fram ett förslag och hon förstod min vision direkt vilket känns så skönt. Grönt med inslag av rosa kommer vara på borden och så ska vi ha guldbestick och glasen vi hyr har guldkant så jag tror det kommer bli jättefint tillsammans.

Eftersom det är många gäster som kommer och några åker ganska långväga så har vi också fått kolla upp förslag på boende runt omkring Mörrum för dem, det har gått ut i ett mail med information från vår toastmaster till alla gästerna. Sen är det ju upp till var och en hur de vill göra, men den servicen ville vi gärna bistå med och vi fick bra hjälp från turistbyrån faktiskt när vi skulle ta fram boenden här i närheten.

Nästa steg blir att provsmaka menyn som vi håller på att ta fram tillsammans med en cateringfirma. De hade olika menyförslag som grund och sedan får man möjlighet att komma med önskemål hur man vill personalisera den.

På ett sätt känns det som att sommarens bröllop är jättelångt bort och på ett sätt som att det är jättesnart, vips så står vi där på våran dag – som jag längar!

Ha en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!