Snäckan Måleri & Fog

God förmiddag, god förmiddag! Återigen är det torsdag och snart helg, jag börjar undra vad all tid tar vägen. I det här inlägget hade jag tänkt berätta för er om företaget Snäckan Måleri & Fog, det är ett måleriföretag i Lomma som har hjälpt mig här hemma.

Jag och min familj bor i ett hus med två mindre stugor på tomten, en av dem är en lekstuga och den andra är likt ett gästrum. Vårt hus är rött medan stugorna är gula med vita knutar, jag och min man bestämde oss för några veckor sedan för att vi ville måla om stugorna så att de skulle matcha husets fasad. Genom att ha alla i samma färg skulle det se mycket bättre ut, till det här anlitade vi detta måleriföretag i Lomma. Varken jag eller min man har särskilt mycket kunskap inom att måla, dessutom är gäststugan ganska hög på höjden så att det hade blivit svårt för oss att nå hela vägen upp. Ni hör ju, det här är ett arbete som inte hade blivit bra om vi tog hand om det på egen hand. Vi hade aldrig hört talas om det här företaget tidigare men efter att ha läst om dem kände vi att de skulle kunna genomföra jobbet och ge oss det resultatet vi var ute efter. Precis som vi hade trott var de riktigt duktiga och genomförde jobbet med största fokus, det gjorde att hela processen blev effektiv samtidigt som jobbet blev noggrant gjort. Resultatet blev bättre än vad vi hade tänkt oss, vi hade föreställt oss att det skulle bli bättre men alltså gud vad bra det blev. Både jag och min man är riktigt nöjda över att vi valde att ta professionell hjälp för jobbet, dessutom är vi glada över att vi valde att anlita detta måleriföretag i Lomma.

Du gillar kanske också...