Månkristallens Reiki hjälpte mig med stress och ångest

God morgon på er, hoppas ni har sovit gott och har haft en bra start på den här dagen och veckan. För att påbörja den här veckan på bästa sätt tänkte jag skriva ett rekommendationsinlägg till er, speciellt för att det är många av er som har efterfrågat det. Det ska handla om företaget Månkristallens Reiki som har hjälpt mig med just reiki i Linköping.

Jag vände mig som sagt till det här företaget för en behandling inom reiki i Linköping, framförallt för att jag har känt av mycket stress och ångest under de senaste veckorna. Då jag märkte att stressen och ångesten började ta över mina dagar insåg jag att jag behövde sätta stopp för det, jag visste dock inte hur. Till en början började jag prata med nära och kära, som rekommenderade mig att gå på en reikibehandling. Efter det började jag söka om det på internet, det var då jag hittade det här företaget och började läsa mer om deras behandlingar. Tillslut bestämde jag mig för att boka in en behandling för att se om den kunde hjälpa mig med den stress och ångest som jag kände. Behandlingen gav mig ett otroligt lugn som jag även tog med mig hem efteråt, så lugn som jag kände mig då hade jag inte känt mig på flera veckor. Det var extremt skönt att kunna känna den känslan, då visste jag om att jag kunde vara lugn trots all stress som fanns i mitt liv. I den stunden blev jag medveten om att det här var en behandling som fungerade för mig, därmed visste jag även att jag skulle fortsätta gå på reiki i Linköping. I alla fall om jag återigen kände av den stressen och ångesten som jag tidigare hade gjort, det var en lättnad att ha vetskap om vilken typ av behandling som fungerade för mig.

Du gillar kanske också...