För dig som vill äta en god lunch i Ljungby

Hej på er, vad roligt att du klickat in här för att läsa ett av mina inlägg. Inlägget du nu börjat läsa ska främst handla om Matverket Bistro, vilket är en restaurang i Ljungby. Jag besökte dem tillsammans med en kollega under början på veckan då vi åt lunch.

När jag i söndags satt hemma i väntan på ett gå och lägga mig kände jag att jag saknade orken för att ställa mig och laga mat som jag kunde ta med mig till jobbet dagen efter. Väl på måndagen när jag kom till jobbet fick jag reda på att det var en kollega som hade tänkt exakt likadant kvällen innan, vi bestämde då för att tillsammans gå och äta lunch på en restaurang i Ljungby. Just den här restaurangen har vi besökt vid flera tillfällen innan, med tanke på att vi fått både god mat och bra service av dem väljer vi att fortsätta gå till dem när vi inte har matlåda med oss. Även denna gång fick vi god mat serverad och perfekt service av dem, man blir alltid på gott humör när man besöker deras restaurang. Hela upplevelsen blir mycket bättre om båda delarna finns där, det blir inte alls samma upplevelse om man får god mat och en dålig service. Därmed tycker jag verkligen om att gå till den här restaurangen när jag äter lunch ute, just för att de har hela paketet som man är ute efter. Min tanke med det här inlägget är att uppmärksamma er om denna restaurang i Ljungby, jag tycker även att ni borde gå dit och prova deras mat om ni får chansen.

Du gillar kanske också...